Miramagica Herăstrău

Contact Miramagica Herăstrău

Parc Herăstrău, șoseaua nordului nr. 7 – 9, București
0755 103 391
office@britta.ro

Description

Descoperă lumea magică a distracției în inima Parcului Herăstrău! Miramagica te așteaptă cu o serie de atracții care promit să ofere emoții și aventuri de neuitat pentru întreaga familie:

  • Roata Miramagica: Dacă ești pasionat de înălțimi, aceasta este alegerea ta! Urcă până la 25 de metri și bucură-te de o priveliște uluitoare: peisajul parcului, linia orizontului și, dacă timpul e potrivit, un apus spectaculos.

  • Spark: Ești gata să zbori spre cer? Trăiește o aventură în aer și simte fiorul înălțimilor. Devino exploratorul cerului, măcar pentru o clipă.

  • Jump Jump: Ești gata pentru o doză de sărituri trăznite? Saltelele năzdrăvane de la Miramagica te așteaptă să te arunce până la cer! Competiția e strânsă: cine sare cel mai sus? Cine face cele mai spectaculoase acrobații în aer? Te provocăm să îți demonstrezi talentul.

  • Bumper Cars: Pentru iubitorii de viteză și aventură, aceasta este ocazia perfectă de a ciocni câteva mașinuțe fără riscul unei amenzi. Fii gata pentru o cursă palpitantă în lumea Miramagica!

  • Funny Express: Urcă-te în trenul magic și lasă-te purtat într-o călătorie imaginativă prin lumea minunată a Miramagica. Un tur complet al magiei te așteaptă!

Vino să trăiești experiențe de neuitat și să te bucuri de magia distracției alături de cei dragi! 🌟🎡🚂

Recenzii Miramagica Herăstrău

Scrie o recenzie

Dacă ai fost la Miramagica Herăstrău, spune-ne părerea ta.

Adaugă locul tău de joacă!

Dacă deții un spațiu de joacă minunat pentru copii, e momentul să îl adaugi pe LocuriJoaca.ro și să împărtășești cu noi și cu alți părinți detaliile locației tale, iar noi ne vom asigura că o mulțime de familii îl vor descoperi, îl vor încerca și îl vor îndrăgi.