Kiddo Play Academy Parklake

Kiddo Play Academy Parklake

Contact Kiddo Play Academy Parklake

Strada Liviu Rebreanu, Nr. 4 (ParkLake Shopping Center, Etaj 1), București
0720 555 855
petreceri@kiddo.ro

Description

Locația noastră acoperă peste 1200 de metri pătrați, unde copiii sunt invitați să exploreze și să se bucure de o mulțime de activități stimulative.

Explorarea Junglei O junglă în miniatură așteaptă curajoșii exploratori. Cu o multitudine de obstacole și un tobogan încântător, aventura în junglă oferă momente pline de distracție.

Zona Tots Copiii sub trei ani se vor distra de minune cu puzzle-urile senzoriale, mini toboganul cu piscină de bile, caruselul muzical sau trambulina mișcatoare.

Jocul de Rol Aici, micuții își pot lăsa imaginația să zboare și să se joace în rolurile lor preferate: bucătar, grădinar sau constructor. Aceasta este o oportunitate excelentă de a socializa și de a-și dezvolta abilitățile sociale.

Știința Distractivă În această secțiune, copiii au ocazia să se joace cu principiile științei, de la construcția avioanelor de hârtie până la experimente cu aerodinamica și magnetism.

Casuța din Copac Aici, cele mai frumoase povești așteaptă să fie citite, iar cei mici se pot relaxa și zâmbi de la înălțime.

Nisipul Cinetic Cu o compoziție 98% nisip și 2% magie, acest spațiu oferă o experiență senzorială unică. Copiii pot modela nisipul într-o multitudine de forme și pot căuta rămășițele ascunse ale dinozaurilor.

Showtime Un loc special unde copiii pot să danseze, să se costumeze și să interpreteze diferite roluri în fața familiei și a prietenilor.

Mini Bowling O pistă de bowling special gândită pentru copii, cu pardoseală antialunecoasă și bări ajutătoare, care încurajează spiritul de competiție și sentimentul de realizare.

Jocuri Funky O selecție de jocuri video de sport și acțiune potrivite pentru copii, care încurajează gândirea strategică și munca în echipă.

Laser Maze În acest labirint, copiii își pot testa agilitatea și indemanarea, evitând razele laser.

Climbing Mania Cei mici pot urca în vârful vrejului de fasole gigant sau al celui mai prietenos dinozaur, totul în siguranță completă.

Monkey Bistro Aici, copiii pot savura un meniu diversificat, în timp ce adulții se pot relaxa la barul nostru.

Party Forest Dacă doriți să organizați o petrecere sau un eveniment, avem trei spații separate special pentru asta. Suntem gata să vă ajutăm să creați amintiri de neuitat.

Recenzii Kiddo Play Academy Parklake

Scrie o recenzie

Dacă ai fost la Kiddo Play Academy Parklake, spune-ne părerea ta.

Adaugă locul tău de joacă!

Dacă deții un spațiu de joacă minunat pentru copii, e momentul să îl adaugi pe LocuriJoaca.ro și să împărtășești cu noi și cu alți părinți detaliile locației tale, iar noi ne vom asigura că o mulțime de familii îl vor descoperi, îl vor încerca și îl vor îndrăgi.